Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-05-09@16:26:32 GMT

تولید ۱۳۰ هزار دستگاه خودرو بیشتر از سال گذشته

تاریخ انتشار: ۲۴ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۵۷۳۹۶۴

تولید ۱۳۰ هزار دستگاه خودرو بیشتر از سال گذشته

مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو، از افزایش سهم تولیدات متعلق به برند ایران خودرو در سال۱۴۰۰ خبر داد و گفت: در صدد هستیم با تداوم روند طراحی و توسعه محصولات جدید، سهم سایر برندها را در سبد محصولات کاهش داده و سهم برند ایران خودرو را از ۲۷ درصد به ۴۰ درصد افزایش دهیم. این عدد براساس نقشه راه ترسیم شده، در سال‌های آینده به ۸۰ درصد خواهد رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایران اکونومیست به نقل ازایکوپرس- فرشاد مقیمی در نشست با رییس پلیس امنیت اقتصادی ناجا، ضمن قدردانی از پشتیبانی‌های این نهاد از صنعت خودروی کشور، با بیان این‌که سال ۹۹ را با افزایش ۳۵ درصدی تولیدخودرو سواری و رشد۶۷ درصدی تولید خودروهای سنگین و نیمه‌سنگین نسبت به سال ۹۸ در کنار ارتقای پنج محصول فعلی و به تولید رساندن محصول جدید تارا به پایان بردیم، گفت: رشد تولید محقق شده با تولید بیش از ۹۹ درصد از محصولات به صورت داخلی و سهم کم‌تر از یک درصدی خودروهای مونتاژی رقم خورده است که حاصل تلاش کارگران و جهادگران تولید در ایران‌خودرو و شرکت‌های قطعه‌ساز و تامین‌کننده در شرایط تحریم و کرونا بوده است.
وی تصریح کرد: صنعت خودروی کشور ۲۰ درصد رشد را در سال گذشته تجربه کرده که سهم ایران خودرو در این میان ۸۳ درصد بوده است.
مقیمی با اعلام این که تعداد تولید امسال ۱۳۰ هزار دستگاه خودرو بیشتر از سال گذشته خواهد بود، گفت: نزدیک به ۱۸۰ هزار خودرو از تولیدات امسال، متعلق به محصولات جدید خواهد بود؛ کیفیت محصولات و خدمات را به سطح انتظار و شایستگی مردم ایران خواهیم رساند.
مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو، از رونمایی کراس‌اوور ایران‌خودرو در آینده نزدیک خبر داد و گفت: طبق نقشه راه ایران‌خودرو، هر سال یک محصول جدید وارد بازار خواهیم کرد. پروژه‌های توسعه موتور و قوای محرکه نیز به موازات توسعه محصول در دستور کار ایران خودرو قرار دارد.
وی با بیان این‌که در حوزه ارتقای کیفیت محصولات توانستیم نخستین خودروی پنج ستاره تمام ایرانی را در سبد محصولات خود قرار دهیم؛ گفت: در حال حاضر بخش عمده محصولات ایران خودرو دارای چهار ستاره کیفی هستند. در سال گذشته توانستیم با کاهش ۸۰ درصدی، تعداد تعهدات معوق را از ۱۱۱ هزار دستگاه در انتهای سال ۹۸، به ۲۱ هزار دستگاه در پایان سال ۹۹ برسانیم.
وی تصریح کرد: در حال حاضر این عدد به ۱۵ هزار دستگاه رسیده و تا پایان فروردین ماه نیز به عددی کم‌تر از ۱۰ هزار دستگاه خواهد رسید.
مدیرعامل گروه صنعتی ایران‌خودرو، از کاهش هزینه حدود ۲۲ هزار میلیارد ریالی ناشی از اجرای پروژه‌های کاهش هزینه در سال گذشته خبر داد و تاکید کرد:‌ این روند در سال جاری نیز با هدف کاهش بهای تمام شده تولید ادامه خواهد داشت.
مقیمی رشد ۳۵ درصدی تیراژ تولید و تغییر در ترکیب تولیدات و تعمیق ساخت داخل را عامل اصلی حفظ نیروی کار و اضافه شدن ۱۵۰ هزار نفر نیروی جدید به شبکه تامین و قطعه‌سازان ایران‌خودرو دانست و تصریح کرد:‌ با کاهش قابل توجه سهم خودرو های مونتاژی توانستیم ضمن حفظ اشتغال موجود، نیروی کار جدید را نیز به این شبکه اضافه کنیم. در سال گذشته سهم خودروهای مونتاژی به کم‌تر از یک درصد کاهش یافته است؛ در سال ۹۷بالغ بر، ۱۳ درصد تولید به خودروهای مونتاژی اختصاص داشت.
مقیمی با اشاره به فعالیت‌های صورت گرفته در تعطیلات نوروز و فعالیت خطوط تولید قطعه‌سازان و تکمیل‌کاری ایران‌خودرو، تصریح کرد: با اقدامات سال گذشته و به ویژه در پایان سال، ۲۳ هزار و ۸۰۰ دستگاه خودرو در تعطیلات نوروزی با همکاری سازندگان و تامین‌کنندگان به مشتریان تحویل شده که تاثیر زیادی در ایجاد آرامش در بازار داشته است.
وی در ادامه به احیای خط تولید اتوبوس اشاره کرد و گفت: ایران‌خودرو دیزل در سال گذشته سه هزار و ۷۰۰ دستگاه انواع خودروی سنگین و نیمه‌سنگین را به تولید رساند و به این ترتیب رکورد تولید ده ساله اخیر خود را پشت سر گذاشت که ۳۳ درصد از این میزان به محصولات مونتاژی اختصاص داشته است. در سال ۹۸ خودروهای مونتاژی سهم ۶۷ درصدی در تولیدات ایران‌خودرو دیزل داشته است.
مدیرعامل گروه صنعتی ایران‌خودرو، طراحی و تولید کامیون ۶ در ۶ دیزلی با کاربری‌های خاص، آتش‌نشانی و امداد و نجات را از دستاوردهای سال گذشته عنوان کرد و گفت: تاکنون این کامیون از منابع خارجی تامین شده است؛ در نیمه اول امسال ظرفیت تولید ۲۰۰ دستگاه از این کامیون وجود دارد که این ظرفیت تا پایان سال به ۶۰۰ دستگاه قابل افزایش است.
وی آغاز تولید انبوه اتوبوس آمبولانس را یکی از دستاوردهای مهم سال گذشته خواند و گفت:‌ تولید داخلی این محصول، صرفه‌جویی ارزی بالایی را ایجاد کرده است.
مقیمی ضمن تاکید بر رعایت حقوق شهروندی برای تمامی مشتریان ایران‌خودرو گفت: برنامه امسال این است که هیچ‌گونه تعهد معوقی نداشته باشیم و برخی خودروها مانند تارا را پیش از فرا رسیدن موعد تحویل، به دست مشتریان برسانیم.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو خودروهای مونتاژی سال گذشته هزار دستگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۷۳۹۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت محصولات ایران‌خودرو چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳/ قیمت امروز ۲۰۷ و دنا

فرارو- کاهش قیمت خودرو که از ابتدای اردیبهشت کلید خورد، کماکان ادامه دارد و امروز ۱۹ اردیبهشت شاهد کاهش ۱۵ میلیونی ارقام پیشنهادی فروشنده‌ها برای پژو ۲۰۷ اتوماتیک سقف‌شیشه‌ای هستیم.

قیمت ۲۰۷ اتوماتیک سقف‌شیشه‌ای در بازار آزاد به یک میلیارد و ۵۰ میلیون تومان رسید و دنا پلاس شش‌دنده که ۹۴۵ میلیون تومان قیمت دارد، افت ۱۰ میلیونی را نسبت به دیروز تجربه می‌کند.

قیمت پژو پارس با کاهش پنج میلیونی به ۶۵۵ میلیون تومان رسید و ۲۰۷ دنده‌ای و پژو ۲۰۶ تیپ ۳ به‌ترتیب یک و دو میلیون کمتر از دیروز معامله می‌شوند. قیمت روز محصولات ایرانخودرو در بازار آزاد را می‌توانید در جدول زیر مشاهده کنید.

قیمت روز محصولات ایران‌خودرو در بازار آزاد

خودرو

18 اردیبهشت 1403

19 اردیبهشت 1403

سورن پلاس دوگانه‌سوز EF7 مدل 1403

810 میلیون تومان

810 میلیون تومان

سورن پلاس بنزینی EF7 مدل 1402

635 میلیون تومان

635 میلیون تومان

دنا پلاس شش‌دنده‌‌ ارتقایافته مدل 1403

955 میلیون تومان

945 میلیون تومان

دنا پلاس اتوماتیک آپشنال مدل 1403

یک میلیارد و 190 میلیون تومان

یک میلیارد و 190 میلیون تومان

پارس سال XU7p مدل 1402

660 میلیون تومان

655 میلیون تومان

207 با موتور TU3 مدل 1403

670 میلیون تومان

670 میلیون تومان

207 دنده‌ای ارتقایافته مدل 1403

798 میلیون تومان

797 میلیون تومان

207 اتوماتیک سقف‌شیشه‌ای مدل 1403

یک میلیارد و 65 میلیون تومان

یک میلیارد و 50 میلیون تومان

رانا پلاس ارتقایافته مدل 1403

645 میلیون تومان

645 میلیون تومان

رانا پلاس سقف‌شیشه‌ای ارتقایافته مدل 1403

695 میلیون تومان

695 میلیون تومان

تارا دنده‌ای V1 مدل 1402

810 میلیون تومان

810 میلیون تومان

تارا اتوماتیک V2 مدل 1403

970 میلیون تومان

970 میلیون تومان

تارا اتوماتیک V4 مدل 1403

یک میلیارد و 180 میلیون تومان

یک میلیارد و 180 میلیون تومان

پژو 206 تیپ 3 پانوراما مدل 1402

640 میلیون تومان

638 میلیون تومان

دیگر خبرها

  • اعلام جدیدترین میزان درآمد دولت رئیسی از فروش نفت ایران
  • محصولات لبنی صدرنشین صادرات صنایع غذایی
  • مونتاژکاران؛ وارثان بیشتر ارز کشور!
  • بیمه محصولات زراعی در لرستان ۲۲ درصد افزایش پیدا کرد
  • ایران ۰.۳ درصد صادرات صنایع غذایی جهان را انجام می‌دهد
  • قیمت محصولات سایپا و ایران خودرو چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت
  • قیمت محصولات ایران‌خودرو چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳/ قیمت امروز ۲۰۷ و دنا
  • وارث بیشتر ارز کشور؛ مونتاژکاران/ خودروسازان چینی ارز دولتی را بلعیده‌اند
  • ۲۰ دستگاه خودرو به ناوگان هلال احمر اضافه می‌شود
  • استقبال مردم بلاروس از محصولات گروه سایپا